Menu

Profile Usi

O gamă largă de profile pentru ușile Barrier®

Barrier® știe că ferestrele unei case sunt importante, iar confortul asigurat de acestea nu poate fi deplin decât cu uși ce îndeplinesc aceleași criterii de calitate, izolare și siguranță. Indiferent de tipul acestora, de intrare, de terasă sau panoramice, ușile Barrier® sunt accentul distinctiv al personalității casei dumneavoastră.

Profile specifice fiecărei tipologii funcționale

Tipologia profilelor ușilor Barrier® corespunde fiecărui tip funcțional de ușă ce poate fi întâlnit la o locuință, având caracteristicile adaptate solicitărilor. Gama acestora este largă, pornind de la profile standard, robuste și izolatoare, până la profilele de top, la care design-ul dă formă celor mai înalte performanțe și exigențe.

Materiale de top

Profilele din PVC de la REHAU® de înaltă calitate utilizate la producerea ușilor Barrier®, cele mai bune din categoria din care fac parte, sunt garanția bunei funcționări și a rezistenței acestora în timp.

Siguranță

Asigurarea  siguranței locuinței dumneavoastră prin protecția împotriva efracției este o funcție foarte importantă. Elemente speciale de blocare împreună cu alte elemente de siguranță, permit stabilirea unui nivel de protecție superior.

Economie de energie

Randamentul energetic al profilelor pentru uși este foarte ridicat, fiind comparabil cu cel al profilelor pentru ferestre. Etanșeizarea superioară împiedică formarea curenților de aer ce ar genera pierderi termice nedorite.

Ușile Barrier® – alătură performanțelor tehnice o paletă foarte largă de stiluri decorative

Fie că vorbim de clădiri în stil clasic sau de arhitectură modernă, ușile Barrier® participă unitar la definirea stilului arhitectural al locuinței dumneavoastră. Nu veți construi casa pornind de la design-ul ușilor, dar odată definită imaginea casei, la Barrier® veți găsi ușile ce se integrează în mediul de proximitate și vă reprezintă cu mândrie.

CHAT