Menu

Sinteza confortului cu Rehau

Sinteza confortului în 80 de mm

Pe o scara a ferestrelor şi uşilor din profile clasice din PVC, Barrier 80+ se afla pe treapta cea mai de sus, relevând un potenţial arhitectural şi tehnic nebanuit de mare: arhitectural, datorita sistemului complet de profile ce poate acoperi orice configuraţie specifica domeniului rezidenţial, datorita libertaţii formale şi bogaţiei coloristice şi, tehnic, datorita performanţelor de top ale indicatorilor de izolare şi protecţie.

Barrier 80+ poate fi numit un produs al viitorului.

Grija pentru economia de energie, atât în caminele beneficiarilor, cât şi în procesul de producţie, demonstreaza sustenabilitatea acestuia. Ferestrele şi uşile Barrier 80+ raspund unei game largi de utilizari rezidenţiale, cu design-ul şi siguranţa de care aveţi nevoie.

Barrier 80+ este treapta cea mai de sus atinsa vreodata de ferestrele şi uşile din PVC clasice. Acelaşi material, cu dimensiuni chiar reduse, a permis doar prin reconfigurarea geometrica, prin recompunerea sistemului de repere, o performanţa superioara, nemaiîntâlnita pâna acum.

SYNEGO concentreaza performanta de top a profilelor din PVC REHAU

Principala caracteristica este flexibilitatea, oferita atât de sistemul dual de garnituri, cât şi de registrul larg de profile şi subansambluri, ce permit realizarea oricarei configuraţii de ferestre şi uşi rezidenţiale.

Concepţia judicioasa a camerelor interioare face din SYNEGO unul dintre cele mai performante profile din PVC, putând fi obţinute economii de energie de pâna la 50%, în comparaţie cu o tâmplarie clasica.

barrier-80+

CHAT