Menu

Profilele din PVC de top de la Rehau

Ce caracterizează ferestrele Barrier 70?

Ferestrele Barrier 70 sunt potrivite pentru lucrări de reabilitare termică, modernizare sau reamenajare. Acestea vă propun ferestre cu cea mai bună valoare pentru prețul plătit, ale căror performanțe depășesc caracteristicile majorității profilelor din PVC dintr-o generație anterioară, nemaivorbind de vechea tâmplărie din lemn.

Tipologie funcțională

Ferestrele Barrier 70 pot fi folosite cu succes în orice alte lucrări de reamenajare, nu numai pentru locuințe: pensiuni, mici sedii de birouri, case de vacanță sau proiecte publice, unde eficiența ar trebui să fie primul cuvânt.

Materiale de top

Materialele de înaltă calitate utilizate la producerea ferestrelor Barrier 70, cele mai bune din categoria din care fac parte, sunt garanția bunei funcționări și a rezistenței acestora în timp.

Siguranță

Asigurarea siguranței locuinței dumneavoastră prin protecția împotriva efracției este o funcție foarte importantă Elemente speciale de blocare împreună cu alte elemente de siguranță, permit stabilirea nivelului de protecție optim.

Economie de energie

Randamentul energetic este ridicat, depășind performanțele multor profile într-un orizont de 5 – 6 ani.

Barrier 70 înseamnă confort echilibrat

Materialele utilizate la realizarea ferestrelor Barrier 70 sunt de cea mai bună calitate. Profilele din PVC de top de la REHAU împreună cu expertiza liderilor din domeniu, sunt reflectate în rezistența produselor Barrier®. Ferestrele Barrier 70 oferă o durată lungă de viață, calitate stabilă și ușurință în întreținere.

 

CHAT